Tays Kehitysyhtiön uutiskirje – tutustu, lue ja tilaa!

Tays Kehitysyhtiöllä on nyt oma uutiskirje. Uutiskirjeeseen kootaan muutaman kerran vuodessa Tähtisairaala-yhteistyön ajankohtaiset nostot ja uutiset, ja sen voi tilata näppärästi omaan sähköpostiinsa. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyi maaliskuussa. Tays Kehitysyhtiön toimitusjohtaja Matti Eskola kirjoittaa ensimmäisessä uutiskirjeessä, että nyt kun Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirien Tähtisairaalan nimellä kulkeva yhteistyö on ehtinyt toimia tovin, on hyvä laajentaa myös yhteistyöstä viestimistä.

– Säännöllisellä uutiskirjeellä tulemme jakamaan tietoa yhteistyön tuloksista ja suunnitteilla olevista toimenpiteistä, toteaa Eskola.
– Tähtisairaala-yhteistyötä ja kehittämiskumppanuutta koordinoi sairaanhoitopiirien yhdessä omistama Tays Kehitysyhtiö Oy, joka myös osallistuu asiantuntemuksellaan kehityshankkeisiin.

Tähtisairaala-yhteistyö on tarttunut moniin toiminnan kannalta keskeisiin haasteisiin: osaavan työvoiman varmistamiseen koko Taysin erva-alueella, korkealaatuisten palveluiden kehittämiseen sekä tuottavuuden parantamiseen esimerkiksi yhteishankintoja lisäämällä.

Tutustu uutiskirjeen ensimmäiseen numeroon.