Tays Kehitysyhtiö hakee kehityspäällikköä osaajapoolin kehittämiseen

Kanta-Hämeen/Pirkanmaan/Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit ja Tays Kehitysyhtiö Oy

Kehityspäällikön (osaajapooli) tehtävä, Tays Kehitysyhtiö Oy:ssä

Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit etsivät yhdessä Tays Kehitysyhtiö Oy:n kanssa kokenutta asiantuntijaa Tays ERVA alueen sairaanhoitopiirien välisen asiantuntijaliikkuvuuden kehittämiseen (Osaajapooli).  Tehtävän painopiste on alkuvaiheessa lääkärihenkilöstössä. Tehtävä sijoittuu Tays Kehitysyhtiö Oy:ön.

Tehtäviisi kuuluvat asiantuntijaliikkuvuuden toimintamallin kehittäminen yhteistyössä sairaanhoitopiirien ja Kehitysyhtiön asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi mm. selvität erikoisalojen osaajatarpeita ja resurssikapeikkoja, konseptoit skaalautuvaa toimintamallia myös muille henkilöstöryhmille sekä haet yhdessä sairaanhoitopiirien toimijoiden kanssa ratkaisuja henkilöstön liikkuvuuteen tai toiminnan kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit Tays Kehitysyhtiön toimitusjohtajalle.

Edellytämme monivuotista kokemusta ja näyttöjä johtamisesta tai vaativasta henkilöstöresurssien kehittämiseen liittyvistä vastuullisista tehtävistä. Eduksi laskemme työskentelyn Tays ERVAn sairaanhoitopiireissä, lääketieteellisen koulutuksen sekä kokemuksen esimiestehtävistä. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava sekä sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää englanninkielen taitoa. Tehtävän sijoituspaikka voi olla Hämeenlinna, Tampere tai Seinäjoki.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Työsuhteen tyyppi ja työaikamuoto: Määräaikainen vuoden 2021 loppuun, kokopäivätyö.  Osaajapoolin vakinaistuessa työsuhde voi jatkua vuoden 2022 alusta kokoaikaisena tai osa-aikaisena niin erikseen sovittaessa.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES, toimi täytetään sopimuksen mukaan hakuajan päätyttyä ja sopivan henkilön tultua valittua.

Vaadittavat todistukset: Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan.

Tiedustelut: Tays Kehitysyhtiö Oy toimitusjohtaja Matti Eskola, puh. 040 557 5355.

Hakumenettely: Tehtävään haetaan kirjallisella hakemuksella, joka toimitetaan osoitteeseen Tays Kehitysyhtiö Oy, Biokatu 10, 33520 Tampere tai sähköpostilla matti.eskola@pshp.fi. Kuoreen tai sähköpostiin merkintä Kehityspäällikkö. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV.

Hakuaika päättyy 8.7.2020 klo 15.30.

Valikko