Tays Kehitysyhtiö hakee kahta kehityspäällikköä ja kahta projektipäällikköä

Haluaisitko tehdä kanssamme toimivampaa terveydenhuoltoa? Tays Kehitysyhtiössä on avoinna mielenkiintoisia kehittämistehtäviä hankintojen, erityisalojen työntekijäsaatavuuden ja koulutuksen asiakaspalautejärjestelmän ja asiakaslähtöisyyskoulutuksen parissa. Tehtävät ovat määräaikaisia, ja kaikkien haku päättyy samaan aikaan, 17.3.2022 kello 15.30.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn yhdessä sairaanhoitopiirien kanssa, jossa tavoitteenamme on turvata jokaisen potilaan hyvä hoito.

Kehityspäällikkö, hankinnat – Tehtäviisi kuuluvat hankintojen kehittäminen yhteistyössä sairaanhoitopiirien, Tuomi Logistiikan ja Kehitysyhtiön asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässäsi yhtenäistät hankintatoimien toimintaperiaatteita, kehität innovatiivisten hankintojen toimintamalleja ja tiedolla johtamista tiiviissä yhteistyössä sairaanhoitopiirien palveluista vastaavien tahojen kanssa.

Kehityspäällikkö, erityisalat – Tehtävääsi kuuluvat sekä osaajapoolin laajentaminen terveydenhuollon erityisalojen henkilöstön (esim. sosiaalityöntekijät, psykologit, puheterapeutit)  että koulutuksen kehittäminen yhteistyössä sairaanhoitopiirien, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja Kehitysyhtiön asiantuntijoiden kanssa.

Projektipäällikkö, asiakaspalautejärjestelmä – Tehtävänäsi on syventää asiakaspalautejärjestelmän selvitystä sairaanhoitopiirien prosessinomistajien ja asiantuntijoiden kanssa teknisten ja toiminnallisten määrittelyjen osalta. Projektin tavoitteena valmistella tarvittava dokumentaatiot järjestelmän kilpailutusta ja hankintaa varten.

Projektipäällikkö, asiakaslähtöisyyskoulutus – Tehtävääsi kuuluu viedä käytäntöön laaditun selvityksen mukainen asiakaslähtöisyyden koulutuskokonaisuus yhdessä sairaanhoitopiirien prosessin omistajien, asiantuntijoiden ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Projektin tavoitteena on valmistaa toteutussuunnitelma ja toimeenpanna koulutuskokonaisuus.

Valikko