Lääkäreiden oma EVAL-appi yhdistää erikoistumispaikkojen tarjoajat ja hakijat

Eval-appi avoimena puhelimessa, joka on ihmisen kädessä.EVAL-appi on sähköinen sovellus työ- ja erikoistumispaikkojen ilmoittamiseen ja hakuun. Sovellus on otettu syyskuussa 2023 käyttöön Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan alueella (Sisä-Suomen YTA-alue) erikoistuvien ja erikoistumista suunnittelevien lääkäreiden työ- ja erikoistumispaikkojen ilmoittamiseen ja hakuun. Sovellukseen voivat rekisteröityä kaikki lääketieteen lisensiaatit ja vuosikurssien 4. – 6. kandit koko Suomesta.

EVALin tavoite on helpottaa erikoistuvien lääkäreiden rekrytointia, tukea koulutusväylien muodostamista ja tarjota helppokäyttöinen sovellus, jossa YTA-alueen kaikkien erikoisalojen työ- ja erikoistumispaikat, kuten virat, erilaiset sijaisuudet ja määräaikaiset tehtävät ovat nähtävissä yhdessä paikassa.

Lääkärit voivat selailla ilmoituksia esimerkiksi kiinnostavan erikoisalan tai paikkakunnan mukaan. Työnantaja eli paikan ilmoittaja saa tiedon EVAL-apissa kiinnostuksensa ilmaisseista hakijoista, ja jatkokeskustelu sekä työsopimuksen tekeminen tapahtuu kuten ennenkin. Sovellus ei korvaa virallisia rekrytointikanavia kuten Kuntarekryä, vaan tarjoaa uuden nykyaikaisen kanavan työpaikkojen ilmoittamiseen.

Ensimmäisen, noin vuoden kestävän vaiheen jälkeen tavoitteena on käytön laajentaminen kaikille hyvinvointialueille.

Rekisteröidy EVAL-appiin nettisivun kautta: https://eval.sotender.fi ja valitse rooliksi hakija tai ilmoittaja. Käytä ilmoittajana kirjautuessasi Microsoft-tiliä ja pirha.fi-, omahame.fi- tai hyvaep.fi-sähköpostia.

EVAL-sovellus on kehitetty yhdessä suomalaisen ohjelmistotalo Koivu Solutions Oy:n kanssa ja se on käyttäjille maksuton.

Katso myös pirha.fi/eval.

Lisätietoa: Koulutuspäällikkö Johanna Rellman, johanna.rellman@pirha.fi, p. 040 841 2282

Valikko