Eval-sovellus

EVAL yhdistää erikoistumispaikkojen tarjoajat ja hakijat

EVAL-appi on sähköinen sovellus työ- ja erikoistumispaikkojen ilmoittamiseen ja hakuun. EVALin käyttö on käynnistynyt 1.9.2023 Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan alueella – kirjaudu EVALiin tästä: eval.sotender.fi. Valitse rooliksi hakija tai ilmoittaja. Käytä ilmoittajana kirjautuessasi Microsoft-tiliä ja pirha.fi-, omahame.fi- tai hyvaep.fi-sähköpostia.

Miksi EVAL?

  • Erikoistumispaikkojen (erikoistuvan lääkärin virat, sijaisuudet ja määräaikaiset tehtävät) ilmoittamisen ja hakemisen prosessi on hajanainen. Monet alat kärsivät hakijapulasta, ja toisaalta erikoistumista suunnittelevat lääkärit eivät löydä työpaikkoja.
  • Suosituilla aloilla työnhakijoiden yhteydenotot ja ”pula-aloilla” erikoistuvien rekrytointi vievät huomattavan paljon siitä vastaavien lääkäreiden työaikaa.

EVAL-apissa kaikki alueemme työ- ja erikoistumispaikat ovat näkyvissä yhdessä paikassa. Rekisteröitymällä voit voit selata tarjolla olevia paikkoja esimerkiksi erikoisalan tai paikkakunnan mukaan. Kun ilmaiset kiinnostuksesi, työnantaja saa sinusta tiedon ja keskustelu ja sopiminen työtehtävästä voi alkaa.

Työnantajana tavoitat alastasi ja työtehtävästä kiinnostuneet lääkärit nopeasti, koko Suomen alueelta.

EVAL-sovellus on kehitetty yhdessä suomalaisen ohjelmistotalo Koivu Solutions Oy:n kanssa ja se on käyttäjille maksuton.

Kysy lisää: Koulutuspäällikkö Johanna Rellman, p. 040 841 2282, johanna.rellman@pirha.fi

Valikko